Maak een

Reservatie


We werken liefst op reservatie, zo kunnen we jou steeds de juiste begeleiding bieden en van de nodige materialen voorzien. Ons team is altijd aanspreekbaar voor vragen en inlichtingen en helpen je graag bij het omzetten van jouw ideeën naar een prototype of een eindproduct.

Je vindt een uitgebreid overzicht van de aanwezige machines en technologiën in het Fablab. Als je toch graag eerst wat informatie bekomt over de verschillende machines of de aanpak van jouw project eens wil bespreken, neem dan gerust even contact met ons op.

Elke machine in het KdG FabLab is uitgerust met een gebruiksvriendelijke Toolsquare unit. Een gebruiker heeft alleen toegang tot de specifieke machine als hij/zij over de juiste toegangsrechten beschikt (bijv. training, ervaring). De unit communiceert met de gebruiker over de staat van de machine, over veiligheidseisen en over noodzakelijke voorzorgsmaatregelen voor die machine. Via de unit kan de gebruiker feedback geven over de machine en de uitgevoerde klus. Om alvast wat tijd te besparen, meldt u zich voor uw eerstvolgende bezoek aan de Toolsquare registratiepagina.

Reserveer!

Neem gerust contact op.

Assistentie

bij vragen en problemen

Snel betalen

met bancontact