Contacteer ons!

Salesianenlaan 90, 2660 Hoboken fablab@kdg.be

Reserveren

Wilt u een toestel reserveren? Dat kan de via het contactformulier of stel je vraag via e-mail.

Error message
Error message
Error message

Algemene info & vragen

Prototyping, modeling, productontwikkeling. Partnerschappen, samenwerken, professioneel advies. Op zoek naar onderzoeksactiviteiten, workshops of een locatie voor evenementen? Shoot!

Employee FabLab profile picture

Mark Vekemans

Coördinator KdG Fablab & Biolab

mark.vekemans@kdg.be
Employee FabLab profile picture

Esther van de Poll

Technisch medewerker KdG Fablab

fablab@kdg.be

Bereikbaarheid

Fiets

Fiets je vanuit station Antwerpen-Zuid naar de campus? Dan moet je op ongeveer 15 minuten trappen rekenen. Liever met de Velo? Er is 1 station vlakbij: aan de Coöperatielaan (290) en Den Brem (320). Meer info: www.velo-antwerpen.be

Trein

Station Antwerpen-Zuid ligt op 4km van de campus. Check de dienstregeling van de NMBS! Je stapt op station Antwerpen-Zuid best over op de fiets of openbaar vervoer.

Bus

In de onmiddellijke omgeving van de campus vind je meerdere tramlijnen en buslijnen. De **dichtstbijzijnde halte** bij Campus Hoboken is Halte Hoboken Heidestraat (102795, 102800), op ca. 500 meter, ongeveer 5 minuten. wandelen. De bussen en tram die u van daar kan nemen zijn volgende: Tram 10: Wijnegem – P+R Schoonselhof Bus 33: Hoboken – Wilrijk – Merksem – Ekeren Bus 290: Boom – Niel – Antwerpen Bus 295: Boom – Predikherenvelden – Niel – Antwerpen www.delijn.be

Auto

Er is voldoende parkeerruimte op en in de buurt van de campus. Deze campus bevindt zich momenteel niet binnen de lage-emissiezone van de stad Antwerpen.