Nieuwe website - Nieuwe content

Wij zijn volop bezig met de lancering van de nieuwe website. In de loop van de komende weken zal ook deze Blog-pagina verder ingevuld worden.

Hou het in 't oog.

Aangezien de FabLab website kort geleden gelanceerd is zijn er nog wat werkzaamheden aan de gang. Zo wordt hierbijvoorbeeld de nieuwe lay-out van de blogposts getest. De afbeeldingen zijn eerder gerelateerd aan het Biolab dus ga daar zeker ook eens kijkje nemen.

Op deze foto kan je de wondere Kombucha bezichtigen. Kombucha is een soort van biologische substantie die gevormd wanneer je thee in een bokaal laat rusten. Het ziet er niet enorm smakelijk uit maar je kan het gebruiken voor tal van zaken. Lees je gerust verder in op de BioLab website of andere digitale bronnen.

Genoeg over het Biolab. Dit is de FabLab website en deze is gebouwd door enkele ambitieuze studenten van onze KdG hogeschool. Wat vinden jullie tot op heden van de website? Laat gerust een comment achter op de FabLab socials! Voor nu nemen wij afscheid van elkaar maar in de volgende blogpost kan je weer allerlei interessante FabLab verhalen lezen. Tot dan!

Gepubliceerd op 03-12-2021

Schrijf je in voor de Test Workshop